Първата седмица на юни обещава да бъде изпълнена с много

...
Първата седмица на юни обещава да бъде изпълнена с много
Коментари Харесай

Семеен Фестивал ще радва малки и големи във Варна


Първата седмица на юни дава обещание да бъде изпълнена с доста музика и фамилни занимания

 

Затоплянето на времето и разхлабването на ограниченията за обществена изолираност дадоха мотив за стартирането на нови мероприятия навън. „ Семеен Фестивал – Младост ” ще забавлява поданици и посетители на града в дните от 1-ви до 7-ми юни от 10:00 до 22:00 часа, а мястото е Ледената пързалка в жк. Младост в морската ни столица.

Международният ден на детето ще донесе доста усмивки както за дребните, по този начин и за порасналите деца. Събитието започва с една приятна вест за малчуганите и техните родители! По случай празничния 1-ви юни, всички атракциони ще бъдат безвъзмездни в часовете от 10:00 до 12:00 часа.

Съдействието на регион „ Младост ” основава опцията още веднъж да се порадваме на добре прекарано време в компанията на близки и другари. Програмата на събитието включва разнородни занимания, подобаващи за всички възрасти. Фестивалът ще се организира при съблюдаване на нужните ограничения и рекомендации за сигурност по отношение на пандемията.

Доброто въодушевление през седемте дни на „ Семеен Фестивал – Младост ” ще бъде подсигурено от street food зона, предлагаща апетитни храни и свежи питиета за всеки усет, детски ъгъл, щандове с ръчно направени произведения и сувенири, зона за отдих и още доста изненади. Вечерите на фестивала са отдадени на музиката и са отредени за разнообразни осъществявания онлайн на особено обособената сцена под звездите.

Отпразнуването на топлите дни и свободата дава обещание да бъде цветно и изпълнено с доста позитивни страсти, от които бяхме лишени през последните месеци.

Повече информация можете да откриете на настоящата фейсбук страница и в самото събтитие към нея.

*публикация

 

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
реклама
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте забравили
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР