Първата седмица на месец май определено ще бъде интензивна по

...
Първата седмица на месец май определено ще бъде интензивна по
Коментари Харесай

Любовен хороскоп за 30 април – 6 май 2018

Първата седмица на месец май несъмнено ще бъде интензивна във връзка с любовта. Някои от представителите на зодиака ще задълбочат привързаността си с обичания човек. Любовна поддръжка ще окажат също Слънцето и Нептун. Какво ви чака съгласно зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Ако се намирате във връзка, то тази седмица равнището на фамилиарност сред вас и обичания човек, несъмнено ще бъде повишено. Ще се чувствате свързани на надълбоко духовно равнище, като че ли той или тя ви карат да се преоткриете по един невероятен метод.

Вашата смяна и накърнимост ще ви предразположат да споделяте повече с другия. Този ход единствено ще помогне на връзката ви. Необвързаните Овни най-вероятно ще приключат неангажираща полова връзка, с цел да правят отстъпка място за нещо ново.

Телец

Пълнолунието във вашия партньорски бранш ще ви накара да се почувствате изпълнени, тъй като вие и половинката ви сте на една и съща любовна вълна. Това, което ви кара да се чувствате толкоз добре е, че знаете, че може да разчитате изцяло на обичания човек, тъй като той ще съблюдава всяка своя дума и заричане към вас.

Близнаци

Необвързаните представители на зодията някак с лекост ще притеглят вниманието на противоположния пол. Благодарение на Венера, която към момента е във вашия знак, ще се радвате на галактически шанс, сексапил, хубост, които ще ви оказват помощ за бъдещите ви любовни проекти. Ще излъчвате повече убеденост и това ще бъде видяно и харесано от другите. Обвързаните Близнаци ще се усещат в естетика с колегата си.

Рак

Любовният ви живот ще бъде приоритет за вас. Ако се намирате във връзка, несъмнено ще се чувствате обичани от обичания човек. За някои от вас интервалът ще е обвързван и с новината за предстоящо дете. Онези Раци, които неотдавна се срещат с някого, може да подхващат идващите стъпки за по-сериозно партньорство.

Лъв

Необвързаните представители на зодията ще виждат повече внимание към себе си от противоположния пол. Възможно е положително другарство да се трансформира в нещо забавно и вълнуващо, освен това от платонична връзка. Ако желаете да рискувате другарството си, с цел да видите дали може да се развие като любовна връзка, несъмнено няма да съжалявате.

Дева

Ако ви следва първа среща, то знайте, че тя няма да премине толкоз напрягащо, както нормално минават първите срещи. Възможно е да нямате спогодба, а изненадващо да срещнете някого, който да притегли вниманието ви.

Този човек ще бъде същински още през цялото време и няма да има проблем в връзката посред ви. Определено ще бъдете впечатлени и кой знае, това може да се окаже вашата нова половинка.

Везни

Обвързаните представители на зодията ще бъдат изправени пред значими промени. Ако в последно време не сте се чувствали оценени от половинката си, това сигурно е оказало въздействие на настройката ви.

Възможно е той или тя да са ви шокирали, обидили със своя постъпка, думи или даже любовно изменничество. За благополучие ще имате задоволително сили и самоуважение, с цел да преминете през тази обстановка по метода, по който решите.

Скорпион

Интензивното пълнолуние несъмнено ще окаже въздействие на вашите страсти. Ако сте необвързани, може би сте фокусирали вниманието си върху нещо, което ви пречи да продължите напред в търсене на нова обич. Възможно е и да сте привлекли още веднъж несъответствуващ сътрудник.

Важното е, че към този момент сте подготвени на промени. Обвързаните скорпиони ще се радват на повече фамилиарност с обичания човек.

Стрелец

Ще се чувствате по този начин, като че ли всичко е обич. Вашата половинка ще ви обгрижва, поддържа и това ще помогне да задълбочите вашата прочувствена връзка. Отдайте се на отмора, пътувания и занимания.

Козирог

Парти вечер с другари може да приключи полово вълнуващо. Възможно е пристрастеността да бъде събудена сред вас и другар. Проблемът ще бъде какво да извършите, откакто към този момент сте си посочили интереса един към различен. Има два разновидността – или да продължите като че ли нищо не се е случвало, или да деянията повече храброст.

Водолей

Положителни промени ще настъпят за тези от вас, които са под един покрив с обичания човек. Може да подобрите нещо в дома си, да закупите нов дом, да извършите промени, които да ви карат да се чувствате прелестно. Хубавото е, че ще бъдете на едно мнение с обичания човек.

Риби

Независимо дали сте необвързани или във връзка, настроението ви тази седмица ще ви кара да мислите по-често Яж, моли се и бит “. Ще се нуждаете от време за себе си, в което да помислите в дълбочина за любовния си живот. Трябва да намерите вашия интуиция, с цел да знаете по какъв начин да продължите в любовта. /az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР