Първата съпруга на президента Румен Радев се е отдала на

...
Първата съпруга на президента Румен Радев се е отдала на
Коментари Харесай

Бившата на Радев на море с новия си

Първата брачна половинка на президента Румен Радев се е отдала на летни страсти, видя HotArena.

Гинка Кесякова тази година решила да изкара годишния си отпуск край морето в Лозенец. Курортът е обичана дестинация за отдих на екс президентската брачна половинка, която до момента отдъхваше там с огромни другарски компании. Този сезон обаче е споделила почивката си с тайнствен господин, описват очевидци. Макар да не е под светлините на прожекторите, Кесякова няма по какъв начин да остане незабелязана поради ефектната си визия. 

Банкерката обаче крие с кого е. Припомняме, че откакто публично се разведе с Румен Радев, известно време Гинка беше избрала да няма мъж до себе си. После бе засичана постоянно в компанията на собствен сътрудник от банката, в която работи. В следствие обаче компанията му бе сменена от различен господин, с който беше изловена на сантиментална среща в центъра на столицата, където двамата се държаха за ръце, а след това отидоха на спектакъл.

Бившата на президента избира да не обявява любовния си живот. Редом с професионалните си задължения, тя е и отдадена майка, написа Ретро. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР