- първата съпруга на бившия американски президент Доналд Тръмп -

...
- първата съпруга на бившия американски президент Доналд Тръмп -
Коментари Харесай

Ивана Тръмп починала след травми от падане по стълбите -

- първата брачна половинка на някогашния американски президент Доналд Тръмп - е умряла от контузии в резултат на " тъп удар " в торса - заяви правосъден доктор в Ню Йорк, представен от Би Би Си.

Според него гибелта на 73-годишната Тръмп предишния четвъртък е инцидентна.

Според известия в американските медии тя е умряла, откакто е паднала по стълбите в жилището си в Ню Йорк.

Ивана е родена в Чехословакия. Омъжва се за Доналд Тръмп през 1977 година Бракът - втори за нея - ѝ разрешава да напусне комунистическата страна, без да би трябвало да бяга.

Двамата се развеждат 15 години по-късно, през 1992 година Двамата има три деца - Доналд-младши, Иванка и Ерик Тръмп.

След раздялата им Ивана Тръмп продължи да стартира лични линии артикули за хубост, облекла и бижута. Тя си приписва заслугата за развъждането на децата им в мемоарната си книга от 2017 година Raising Trump, като споделя, че " е вземала решенията за тяхното обучение, действия, пътувания, грижи за децата и надбавки " до колежа. В книгата си тя прибавя, че връзките ѝ с някогашния ѝ мъж се подобрили след развода. Двамата се чували един път седмично.

Иванка Тръмп, която е била доста близка с майка си, написа за нея: " Мама беше брилянтна, очарователна, буйна и покъртително занимателна. Тя моделираше мощ, непримиримост и увереност във всяко свое деяние. Живееше пълноценно - в никакъв случай не се отхвърляше от опцията да се смее и да танцува ".

Първият брачен партньор на Ивана - Алфред Винклмайр, е австрийски ски инструктор и другар, за който се твърди, че се е омъжила, с цел да получи австрийско поданство.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР