Първата съпруга на Ангел Найденов вече 8 години страда по

...
Първата съпруга на Ангел Найденов вече 8 години страда по
Коментари Харесай

Изоставената съпруга д-р Найденова: Простих на Ангел, не мразя Мая Манолова, въпреки че разби живота ми

 Първата брачна половинка на Ангел Найденов към този момент 8 години страда по развода им, причина за който стана връзката на някогашния боен министър с Мая Манолова. През 2011 година Найденов и кандидатката за кмет на София признаха публично за аферата си, която бе почнала, до момента в който двамата към момента бяха женени за предходните си половинки. Тогава наранената брачна половинка на политика направи мъчителни откровения, разкривайки, че Мая е разрушила живота ѝ на пух и прахуляк.

" Бях съкрушена, когато Ангел ми изиска бракоразвод. Почувствах се огорчена и засегната. До последно имахме положителни взаимоотношения. Непрекъснато поддържахме връзка по телефона, отнасяше се благо с мен. От известно време насам усещах, че има друга жена в живота му, само че смятах, че това е стихия, която ще премине “, показа тогава доктор Нина Найденова. " Жената, която в този момент е с мъжа ми – госпожа Мая Манолова, първа сподели неща, които човешката нравственос и морал изискват да не се споделят обществено. Разкри връзката си с него още преди нещата сред нас да са дефинитивно завършили.

Най-много ме заболя, че не са били задоволително дискретни. Наистина се надявах той да постъпи рационално и да си остане в фамилията. Не имах вяра да аргументи такава болежка на хората, които най-вече го обичат – на мен, щерка ми, шурей ми, майка му. Всички сме се снишили по-ниско от тревата сега. Никъде не излизам. Не ми се събира с хора. Не желая да ме съжаляват ", изля душата си тогава лекарката. " Простих на Ангел, не ненавиждам Мая Манолова, макар че разруши живота ми ", добави покрусената някогашна брачна половинка.

8 години по-късно тя не крие, че продължава да страда по огромната си обич и място за нов мъж в сърцето ѝ към момента няма. В персоналния си профил във Facebook тя е посветила цели три албума със фотоси на взаимния им път от гимназията, където се залюбват като съученици, чак до съдбовната 2011 година, когато Ангел я изоставя поради влечението си към Мая единствено дни откакто, видимо щастливи, двамата изпращат щерка си Деси до олтара. Единия албум тя е озаглавила " Моето минало “, другия – " Моята обич Ангел Найденов “, а третия – " Спомени в черно-бяло от моята ученическа обич с Ангел Найденов “.

Под фотосите Нина, която към момента пази семейството на някогашния си брачен партньор, е описала с поетични думи грандиозната им обич. За последно тя прави шокиращо признание преди 2 години, когато пуска фотография от първите демократични избори през 1991 година, когато Найденов се кандидатира за кмет на Димитровград. Под нея докторката написа: " Тази фотография е удостоверение, че постоянно съм била до брачна половинка си и съм го подкрепяла в политическата му кариера. Това го споделям на тези, които написаха мръсна поръчкова публикация в навечерието на развода ни, с цел да обезличат наличието ми в живота на този мъж. Ей, хораааа, аз посветих 38 години на него! Това не е флирт, а посвещение на живот! “.

Близки до лекарката споделят, че до последно тя имала вяра, че нещата сред нея и Найденов ще се оправят и била подготвена да му елементарни забежката. Обезверила се, щом научила, че Ангел и Манолова сключили формален брак. Въпреки това продължавала да брани името му, а на нейна страна и до ден сегашен били всички родственици на политика, които по този начин и не съумели да одобряват Мая за част от фамилията. Дъщерята на някогашния министър на защитата, която живее в чужбина, също по-често може да бъде видяна да гостува на майка си. Голямото благополучие за Нина са нейните внуци Адриан и Кристиан, които се родиха в края на лятото на 2016 година, написа " Ретро ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР