Първата ракета на Франция Каролин Гарсия отказа да играе за

...
Първата ракета на Франция Каролин Гарсия отказа да играе за
Коментари Харесай

Първата ракета на Франция отказа да играе за Фед къп

Първата ракета на Франция Каролин Гарсия отхвърли да играе за националния тим по тенис в семейството на Белгия от първия кръг в Световната група на " Фед къп " на 10 и 11 февруари. Гарсия, седма в международната класация, която през предишния месец доближи до осминафиналите на Откритото състезание на Австралия, изясни, че не е приела поканата да се причисли към отбора, защото сега желае да се концентрира върху самостоятелната си кариера.

Капитанът Яник Ноа пък няма да разчита на 38-ата в класацията на WTA Ализе Корне, която сега е разследвана за нарушение на антидопинговия код, откакто е пропуснала три извънсъстезателни теста през предходната година.

Така първа ракета на страната в дуела против белгийките на твръдите кортове в зала във Вендьоспас ще бъде Кристина Младенович, номер 10 в света.

В състава влязоха още 91-ата в класацията на WTA Полин Парментие и Амандин Ес, 227-а в света. 16-годишната Клара Бюрел пък е запаса. Титъм на Франция, който има две трофеи във " Фед къп " през 1997 и 2003 година, през предишния сезон отпадна с 1:4 победи от Швейцария на четвъртфиналите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР