Първата ракета на България Виктория Томова постигна четвърта поредна победа

...
Първата ракета на България Виктория Томова постигна четвърта поредна победа
Коментари Харесай

Томова не даде шанс на македонка и продължава в следващата фаза в Белград

Първата ракета на България Виктория Томова реализира четвърта поредна победа и завоюва първото място в Група " С " на демонстративния шампионат по тенис на червени кортове в Белград, проведен от Академията на Янко Типсаревич. Томова надви над Лина Гьорческа (Северна Македония) с 6:3, 6:2 за 75 минути и приключи с цялостен актив, с което продължава в идната фаза на конкуренцията без изгубен сет.

Българката взе първия сет с съдбоносен пробив за 4:2, а във втората част тя направи серия от пет следващи гейма. Двубоят беше съдбоносен за първото място, защото и Гьорческа беше с три победи в групата.

Други две българки ще играят по-късно през днешния ден в надпреварата. Ани Вангелова ще търси първи триумф в последния си мач в Група " А " против Деа Харджелаш (Босна и Херцеговина), като и двете нямат шансове да се класират за идната фаза на шампионата. Националката Изабелла Шиникова, която заема второто място в Група " D " с 2 победи и 1 загуба, пък ще играе против лидерката Наталия Костич от Сърбия, която е с три триумфа до момента. Снимки: Владимир Иванов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР