Първата ракета на България в мъжкия тенис Григор Димитров ще

...
Първата ракета на България в мъжкия тенис Григор Димитров ще
Коментари Харесай

Григор ще сформира тандем на двойки с Нишикори

Първата ракета на България в мъжкия тенис Григор Димитров ще образува тандем на двойки с японската звезда Кей Нишикори. Двамата ще се включат на " Мастърс " -а в Монреал. Те ще започват присъединяване си в шампионата против поставените под №5 в схемата Хария Текау (Румъния) и Жан-Жулиен Ройер (Холандия). Ако стигнат до победа в този мач, Гришо и Кей ще имат среща с спечелилия от конфликта сред Джейми Мъри/Нийл Скупски и Раджийв Рам/Джо Салсбъри.
 Григор Димитров против Стан Вавринка в първи кръг в Монреал  Григор Димитров: Болките в рамото в последните 6 месеца ме върнаха доста обратно  Аржентинец спря Григор Димитров в Лос Кабос  Григор Димитров: Работих върху доста неща в последните месеци
Димитров и Нишикори и различен път са играли дружно на двойки. Това се случи на два пъти на шампионата от АТР 250 в Бризбън през 2010 и 2016 година. Тандемът им се показа много сполучливо и при двете си участия, като доближи до полуфинал.

Сега българинът и японецът са в долната половина на схемата в Монреал и в случай че запишат две победи, в третия кръг ще имат късмет да се изправят против Анди Мъри и Фелисиано Лопес. Британецът и испанецът обаче преди този момент ще имат много тежко препятсвие, защото още на старта срещат поставените под №2 в схемата Марсело Мело и Лукаш Кубот.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР