Първата ракета на България Григор Димитров се подготвя за участието

...
Първата ракета на България Григор Димитров се подготвя за участието
Коментари Харесай

Настроен за война

Първата ракета на България Григор Димитров се приготвя за присъединяване си в започващия тази седмица шампионат от серията " Мастърс " в Индиън Уелс. Световният №4 чака спечелилия от дуела сред испанския деец Фернандо Вердаско и аржентинеца Гуидо Пея.



“Сега съм по-постоянен. Не бих споделил, че се намирам в мир със себе си. Само на 26 съм. Това е война. Шегата настрани, в такава позиция съм, че мога да изисквам от себе си да се разпределям оптимално на и отвън корта. Когато излизам на корта, съм с настройката да давам максимума. Когато вляза в залата за фитнес, отново съм с настройката да се разпределям до дъно.



Тази година започнах подготовката за сезона рано. Целта ми беше да се показва доста добре в Австралия. Пак имах добър резултат, само че не беше това, на което се надявах. Мисля, че просто би трябвало да продължа със същата настройка. Всичко наподобява на прав път.



Харесвам напрежението. Ако резултатът е 5:5, 30:30, това е хубаво напрежение и аз се храня от това. Искам да върша още и още. Хората към мен би трябвало да ме успокояват от време на време. Един от най-важните уроци, които научих през 2017 година е в действителност по какъв начин да си почивам. Все още не съм добър в това, само че работя по въпроса”, показа Григор пред формалния уебсайт на ATP.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР