Първата ракета на България Григор Димитров, който се класира за

...
Първата ракета на България Григор Димитров, който се класира за
Коментари Харесай

Григор Димитров: Играх всяка топка на максимум, направих необходимото

Първата ракета на България Григор Димитров, който се класира за четвъртия кръг на шампионата по тенис на твърда настилка от сериите " Мастърс " в Маями (САЩ) след безапелационен триумф над германеца Яник Ханфман единствено за 46 минути, призна, че е удовлетворен, че дуелът е бил къс.

" Чувствам се добре. Хубаво е, че мачът беше толкоз къс, изключително като се има поради, че ще играя още веднъж на следващия ден. Трябваше да направя това, което би трябвало, тъй че играех всяка топка на най-много. Направих нужното от моя страна. Яник явно не се усещаше добре, само че през годината има и такива мачове и просто ги приемаш. Трябваше да остана съсредоточен, тъй като той е рисков съперник ", съобщи Димитров пред Talking Tennis след мача си тази нощ българско време в Маями.

Попитан за мощното си показване в последните месеци, българският тенисист отговори: " Опитвам да бъда на корта колкото може повече. Все още е началото на сезона, има още доста тенис да се играе. Това е последният шампионат на твърди кортове, тъй че желая да се показва добре и чакам с неспокойствие все идващ мач, който ми следва. "

В мач за постигане до четвъртфиналите в Григор Димитров ще излезе довечера против поляка Хуберт Хуркач в четвърти мач от програмата на корт Grandstand, не преди 21:30 часа българско време.
 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР