Първата ракета на България Григор Димитров даде интервю за испанския

...
Първата ракета на България Григор Димитров даде интервю за испанския
Коментари Харесай

Григор Димитров: Мечтая да спечеля Уимбълдън тази година

Първата ракета на България Григор Димитров даде изявление за испанския вестник „ Апелативен съд ", в което приказва за това кой шампионат мечтае да завоюва и какво мисли за Светата троица на тениса Роджър Федерер, Рафаел Надал и Новак Джокович.

„ Турнирът, който бих желал да печеля през тази година, е Уимбълдън. Всеки край в Големия шлем би било сбъдната фантазия за мен ", призна стигналият до №3 в света Димитров, който победи на тревата в Лондон при юношите през 2008 година. Той изрази възхищението си към Федерер, Надал и Джокович. „ Те са тенисисти, които имат мъдра стратегия и които не престават да работят за своята физическа форма. Напълно заслужават всичко, което са постигнали. Не е елементарно да вършиш това толкоз години ", сподели още Григор.

Димитров описа и какъв брой сложен е процесът на възобновяване след мач. " Мисля, че хората не познават доста добре възстановителния развой, през който прекосяваме. След всяка среща би трябвало да отделя най-малко два часа на възобновяване, с цел да запазя тялото си във форма и да имам опция да изляза за идващия дуел. Добро хранене, ледена баня, процедури. Освен това имаме редица отговорности след всеки дуел, срещи с медиите ", описа той.

29-ият в ранглистата хасковлия открива сезона на клей на Мастърс 1000 шампионата в Монте Карло идната седмица, където през 2018-а беше спрян на полуфиналите от Надал..

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР