Първата ракета на Австралия Алекс де Минор взе своеобразния си

...
Първата ракета на Австралия Алекс де Минор взе своеобразния си
Коментари Харесай

Алекс де Минор на български към феновете в София: Чакам ви!


Първата ракета на Австралия Алекс де Минор взе самобитния си първи урок по български, преди да пристигна в София за супертурнира Sofia Open 2020. Демона, който приказва свободно британски, испански и френски, изпрати особено видеопослание за българските почитатели и ги прикани да дойдат да го поддържат в залата, като приключи с „ очаквам ви “ - на български.



„ Здравейте, аз съм Алекс де Минор и съм доста разчувствуван, че ще играя на Sofia Open от 7 до 14 ноември. Развълнуван съм, че ще играя пред вас, хора, уповавам се, че ще дойдете да ме подкрепите. Но запомнете – вземете своя билет в този момент. Чакам ви “, сподели 21-годишната звезда, настоящ №25 в света.

През 2018 година Де Минор бе измежду номинираните за Новобранец на годината. През 2019 година в Сидни завоюва първата си купа. По-късно през същата година добави още два трофея на сметката си – в Атланта, където през целия шампионат не даде на противниците си нито една точка за пробив, и в Жухай.

Алекс стартира да играе тенис на 4 година, откакто майка му го записва на уроци. Когато е на 5, фамилията се мести в Аликанте, а в идващите години разделя времето си сред Австралия и Испания.

Демона има татуировка „ 109 “ на гърдите си, тъй като е 109-ият тенисист, който съставлява Австралия за Купа „ Дейвис “.

Негов наставник е някогашният №1 Лейтън Хюит. Още от дете симпатизира точно на Хюит и на Роджър Федерер.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР