Първата по рода си дискусия за Наредба 18 на Националната

...
Първата по рода си дискусия за Наредба 18 на Националната
Коментари Харесай

ERP.BG организира дискусия за Наредба 18 на НАП в рамките на своя партньорски форум ERP.net Expo 2019

Първата по рода си полемика за Наредба 18 на Националната организация за приходите (НАП), която ще обхване главните бизнес и софтуерни аспекти на тематиката, ще се организира в границите на форума ERP.net Expo 2019. Събитието се провежда от българската софтуерна компания ERP.BG и ще се организира на 6 юни в Sofia Event Center. В полемиката ще вземе присъединяване създателят на ERP.BG Иван Аржентински, който е и представител на Българската асоциация по осведомителни технологии (БАИТ) в договарянията с Национална агенция за приходите по отношение на Наредба 18.

ERP.net Expo 2019 е огромна партньорска конференция, на която софтуерната компания ще показа своята екосистема за бизнес приложения ERP.net, както и основаната на нея партньорска стратегия. Това е първата по рода си у нас екосистема, основана към ERP решение. В рамките на форума специалисти от сектора ще обсъдят и прогнозите за бъдещото развиване на бизнес софтуера. Темата за Наредба 18 ще заеме значима част от програмата на събитието, заради основното значение на подзаконовия нормативен акт върху бъдещото развиване на сектора. На конференцията ще участват мениджъри на компании, експерти от софтуерния отрасъл, започващи бизнесмени, представители на масмедиите и други

„ През последните месеци Наредба 18 се трансформира в най-обсъжданата от бизнеса у нас тематика заради голямото си въздействие върху редица сектори, в това число и този за разработка на бизнес програмен продукт. В рамките на идната полемика ще се постараем да отговорим на натрупалите се въпроси и да разсеем някои терзания по тематиката “ - съобщи Иван Аржентински, ръководещ съучастник и създател на ERP.BG.

Повече информация за идното събитие е налична на адрес: https://expo2019.erp.bg/.

Събитието е гратис със наложителна регистрация.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР