Първата песен и видеоклип на Виктория след Евровизия ще бъдат

...
Първата песен и видеоклип на Виктория след Евровизия ще бъдат
Коментари Харесай

Виктория е готова със следващия си хит

Първата ария и видеоклип на Виктория след Евровизия ще бъдат показани на 24 юни. Талантливата певица към този момент приключи фотосите на музикалното видео към „ alright. ” и се готви за премиерата на новия си сингъл. Песента е основана по време на музикалните лагери за Евровизия в София през януари. Премиерата на „ alright. ” ще се случи в формалния YouTube канал на Виктория и в нейния Spotify.



Виктория споделя за своя нов план: „ Вдъхновихме се в миг, в който всички бяхме доста изморени в лагера и искахме просто да се разтоварим. Написахме я на един мирис и в нея несъмнено може да се открие едно прочувствено облекчение. Нямах самообладание да я завърша и в последна сметка се веселя, че това ще е първият ми план след Евровизия! “

Музикалното видео на „ alright. ” е снимано в Бургас и Приморско, с поддръжката на двете общини. Част от фотосите се организират и в новата многофункционална зала " Арена Бургас ", която би трябвало да бъде приключена тази година.

" Бургас е град на изкуството и има артистичен дух. Той е одобрен център на родната музикална сцена и въодушевява артистите да основават планове на европейско и международно равнище. Благодарим на Виктория и екипа ѝ, че избраха нашия град за място, където да осъществят новия си план и имаме вяра в българския триумф на Евровизия 2021 ", споделя кметът Димитър Николов.

Кметът на Приморско Димитър Германов също изрази поддръжката си за плана и певицата: „ Радваме се, че красивите плажовете на Приморско са част от фотосите на новия клип на Виктория. Като интернационално приет актьор тя ще помогне за популяризирането на нашето Черноморие. “

Песента на Виктория на Евровизия 2020 “Tears Getting Sober ” се трансформира в един от огромните шлагери от анулираното издание на Евровизия 2020. Тя влезе в цифрови музикални ранглисти на Англия, Нидерландия, Исландия, Норвегия, Германия, Кипър, Дания, Швейцария, Белгия, Австрия, Швеция и Австралия. Българската певица беше огромният любимец за успеха на състезанието преди той да бъде анулиран.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР