Първата пълна биография на Антъни Джошуа излиза на българския пазар

...
Първата пълна биография на Антъни Джошуа излиза на българския пазар
Коментари Харесай

Биографията на Антъни Джошуа излиза на български език


Първата цялостна биография на Антъни Джошуа излиза на българския пазар на 13 октомври. Две седмици преди мача на международния първенец по бокс в тежка категория против Кубрат Пулев почитателите на мъжкия спорт ще узнаят незнайни досега мигове от живота на звездата.

Автор на книгата е спортният публицист Джон Денън. Той наблюдава кариерата на Джошуа от неговите първи аматьорски мачове до спечелването на международната купа. Илюстрованата книга е с размер 260 страници и цена 20 лева Издателят „ Хибрид Букс “ пуска следващо хитово издание със звезда на бойните спортове, откакто през август разгласява биографията на Конър Макгрегър.
 
На вашето внимание част от представянето на книгата:

През 2008 година осемнайсетгодишният Антъни Джошуа за пръв път прекрачва прага на боксова зала в Северен Лондон, тогава никой даже не допуска с какъв мълниеносен напредък ще се трансформира в звезда. Още като дилетант смайва всички видели го на кръга. На международния шампионат в Азербайджан си извоюва сребърен орден.

В зрелищен дуел на финала на Лондон 2012, пред своята аудитория вкъщи, печели олимпийско злато.
Професионалният кръг го зове и Джошуа отвръща. Побеждава с нокаут в първите си деветнайсет дуела и по този начин се изкачва до върха в професионалния спорт, стремежът му към този момент е да има своето място в историята на бокса.

Биографията на Антъни Джошуа предлага проницателен взор върху историята на първенеца. Разказана е от публицист, който персонално следи превръщането на Джошуа в звезда, следва го от първите му дуели като дилетант до решаващите мачове за купите.

Тя разкрива боксьор с необикновено хладнокръвие, който храни надълбоко почитание към своите прародители и е хладнокръвен в решението си да успее. Светът на бокса в тежка категория се изпълва със светлината от наличието на нов воин, чието име е Антъни Джошуа. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР