Първата ни ракета в мъжкия тенис Григор Димитров се готви

...
Първата ни ракета в мъжкия тенис Григор Димитров се готви
Коментари Харесай

Гришо за старта в Дубай: Концентриран съм, няма място за подценяване

Първата ни ракета в мъжкия тенис Григор Димитров се готви за присъединяване си на шампионата в Дубай, който започва на 26-и февруари. Първият противник на Гришо е тунизиецът Малек Джазири, който е номер 116 в света.

„ Този вид чоп дава доста благоприятни условия за всички да създадат най-хубавото, на което са способни. Най-важното за мен в последните седмици беше да се съсредоточвам върху себе си, да стартира да надграждам още веднъж. Във всеки шампионат се пробвам да реализирам максимума”, разяснява Григор Димитров и добави, че не желае да се връща към проблемите в последните дни.

„ Каквото е, такова. Всичко е зад мен. Сега ще играя. Опитвам се да остана позитивен”, отсече Димитров.

„ Когато започнах годината, към този момент имах разнообразни цели, друга конфигурация. Всяка седмица се случва нещо друго. Никога не знаеш какво може да се случи – някоя травма или болест. Плановете бързо се трансформират. Случилото се в края на предишния сезон е отлично, само че към този момент е минало”, съобщи още Гришо.

За бъдещия си противник Григор показа: „ Малек? Познаваме се от доста, доста дълго време. Играли сме дружно, даже преди да влезем в Тура. Той играе добре. Харесват му изискванията тук и сигурно би трябвало да съм подготвен. Оставм съсредоточен и няма място за подценяване.”

The @ATPWorldTour Media Day took place today with @BautistaAgut, @jaziri_malek & @GrigorDimitrov #DDFTennis #AdvantageDubai pic.twitter.com/EJKATSbvIx
— Dubai Tennis Champs (@DDFTennis) February 25, 2018
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР