Първата ни ракета Григор Димитров стартира отлично новия сезон 2019

...
Първата ни ракета Григор Димитров стартира отлично новия сезон 2019
Коментари Харесай

Григор Димитров обясни какво му е нужно, за да се върне към успехите

Първата ни ракета Григор Димитров започва чудесно новия сезон 2019 след победа в два сета с 6-3, 6-4 над Йошихито Нишиока в първия кръг в Бризбейн.
След срещата българинът регистрира компликациите, които изпитваше на корта през последните месеци и, които го изхвърлиха от топ 10 на света. Той обаче е стимулиран да се върне към най-хубавите си дни като остави негативите в изминаващата 2018-та.
" Всяка година е опция за ново начало. Много съм благополучен, че започнах тук с победа и добра игра. Надявам се да продължа по същия метод, само че беше мъчно с подъл конкурент като Нишиока.
Опитвам се да оставя проблемите, компликациите, които имах през последните месеци зад тила си и да спечелвам мачове. Това е простата, само че ефикасна формула, с цел да си върна формата от преди година ", съобщи Григор пред Евроспорт след срещата рано тази заран.
Григор Димитров уточни още, че в щабът му има един скъп човек, който му оказва помощ доста да си върне формата. Кого засяга българинът прочетете в sportlive.bg.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР