Първата ни ракета Григор Димитров сподели снимка в личния си

...
Първата ни ракета Григор Димитров сподели снимка в личния си
Коментари Харесай

Григор стана доброволец в кухня за бездомници

Първата ни ракета Григор Димитров показа фотография в персоналния си профил в Инстаграм, на която взе участие в доброволческа задача в кухня за бездомни хора в Маями.

Към фотографията Гришо написа: "Невероятна заран с Miami Rescue Mission, благодаря ви, че ме допуснахте да бъда доброволец. "

Това не е първата сходна демонстрация на Григор. Докато беше в България Григор посети дом за деца, които имат потребност от профилирани грижи в Перник, дружно с майка си. Към фрагментите с децата, които разгласява в Инстаграм тогава, Гришо написа:

"Очаквах с неспокойствие пътуването ми до Перник толкоз дълго време, с цел да посетя тези невероятни деца, само че не чаках, че че ще си потегли толкоз въодушевен. Такива прекарвания ме карат да се усещам толкоз признателен през свободното си време. Вече с неспокойствие чакам идващия път, когато ще видя още веднъж моите нови другари и невероятните хора, които са посветили живота си да оказват помощ на другите. "

Димитров сега е в Маями за Мастърса, само че през днешния ден стана ясно, че букмейкърите не дават огромни шансове за успех на първата ни ракета, написа Дир. Той е едвам на 18-о място измежду любимците.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР