Първата ни ракета Григор Димитров ще започне участието си на

...
Първата ни ракета Григор Димитров ще започне участието си на
Коментари Харесай

Димитров стартира срещу Нори в Куинс

Първата ни ракета Григор Димитров ще стартира присъединяване си на шампионата в Куинс, Лондон, против локалния тенисист и номер 3 в главната скица Камерън Нори, стана ясно от жребия за конкуренцията от АТП 500 .
Димитров (л) и Нори (д) играха за последно в Индиан Уелс.
При триумф над британеца, финалист от предходната година, Григор ще играе с Ботик ван де Зандсхулп от Нидерландия или квалификант във втори кръг. Потенциален негов противник в четвъртфиналите е осмият подложен Райли Опелка от Съединени американски щати. В последните четири той може да се изправи против втория в схемата Матео Беретини от Италия, който е настоящ първенец, а на финала с поставения под номер 1 и финалист на Ролан Гарос Каспер Рууд, който измести от тази позиция в шампионата Карлос Алкарас след отхвърли на надарения испанец заради контузия на лакътя.

Димитров и Нори имат два мача между тях, като и двата са на сметката на английския тенисист, който завоюва мачовете им на Мастърсите в Маями и Индиан Уелс в по два сета предходната година. Гришо е някогашен първенец в Куинс от 2014, когато надделя испанския деец Фелисиано Лопес в три тайбрека.

Рекордьорът по оценки Анди Мъри, който е петкратен притежател на трофея, ще играе в първи кръг с италианеца Лоренцо Сонего. В други любопитни конфликти на старта шестият в схемата Денис Шаповалов играе с американеца Томи Пол, Франсис Тиафо има за противник Стан Вавринка, а първенецът Беретини излиза на корта против представителя на домакините Даниел Еванс. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР