Първата ни ракета Григор Димитров ще стартира участието си на

...
Първата ни ракета Григор Димитров ще стартира участието си на
Коментари Харесай

Димитров излиза срещу Нори не преди 17:00 часа днес

Първата ни ракета Григор Димитров ще започва присъединяване си на шампионата от сериите АТП 500 в Куинс, Лондон против представителя на домакините Камерън Нори. Двубоят сред нашия тенисист и миналогодишния финалист в конкуренцията е трети в програмата на Централния корт и ще стартира не преди 17:00 часа българско време .
Григор е някогашен първенец в Куинс от 2014 година.
Българинът и третия в главната скица имат два мача между тях, като и двата са на сметката на английския тенисист, който завоюва мачовете им на Мастърсите в Маями и Индиан Уелс в по два сета предходната година. Гришо е някогашен първенец в Куинс от 2014, когато надделя испанския деец Фелисиано Лопес в три тайбрека.

При триумф над британеца, финалист от предходната година, Григор ще играе с Ботик ван де Зандсхулп от Нидерландия или квалификанта от Англия Пол Джъб във втори кръг. Потенциален негов противник в четвъртфиналите е осмият подложен Райли Опелка от Съединени американски щати. В последните четири той може да се изправи против втория в схемата Матео Беретини от Италия, който е настоящ първенец, а на финала с поставения под номер 1 и финалист на Ролан Гарос Каспер Рууд, който измести от тази позиция в шампионата Карлос Алкарас след отхвърли на надарения испанец заради контузия на лакътя.

Програмата на Централния корт ще бъде открита в 14:00 часа българско време с мача сред Опелка и австралиеца Алекс де Минор, следван от срещата на четвъртия в схемата Тейлър Фриц и участващия с „ уайлд кард “ британец Джак Дрейпър. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР