Григор срещу квалификант на старта в Мадрид

...
Първата ни ракета Григор Димитров ще се изправи срещу квалификант
Коментари Харесай

Първата ни ракета Григор Димитров ще се изправи срещу квалификант на старта на силния тенис турнир от сериите Мастърс 1000 в испанската столица Мадрид.
Григор Димитров.
Българинът е непоставен в основната схема, а във втори кръг вероятно ще играе с 13-ия в схемата Диего Шварцман от Аржентина, който също започва срещу играч от квалификациите. Потенциален съперник на нашият тенисист в осминафиналната фаза може да е четвъртият поставен Стефанос Циципас, който надигра Димитров наскоро на турнира в Барселона.

Номер 1 в схемата е водачът в световната ранглиста Новак Джокович. Той почива в първи кръг, а във втори чака победителя от дуела между получилия „уайлд кард“ испанец Карлос Химено Валеро и френския ветеран Гаел Монфис. Петкратният шампион в Мадрид и фаворит на домакините Рафаел Надал стартира срещу един измежду Миомир Кецманович и Александър Бублик. Шампионът от миналата година Александър Зверев, поставен под номер 2 в схемата, чака победителя от двойката Марин Чилич – Алберт Рамос Виньолас.

В друг любопитен сблъсък на старта играещият с „уайлд кард“ Анди Мъри се изправя срещу Доминик Тийм, който е със защитен ранкинг. Победителят от срещата вероятно ще играе с Денис Шаповалов в следващия кръг. Мастърсът в Мадрид ще се проведе от 1 до 8 май. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР