Първата ни ракета Григор Димитров ще доиграе сблъсъка си от

...
Първата ни ракета Григор Димитров ще доиграе сблъсъка си от
Коментари Харесай

Димитров и Корда доиграват мача си не преди 20:30 часа тази вечер

Първата ни ракета Григор Димитров ще доиграе конфликта си от осминафиналите на тенис шампионата от АТП 500 във Вашингтон против локалния тенисист Себастиан Корда не преди 20:30 часа българско време довечера. Двамата играеха при резултат 6-4, 40:40 в интерес на Григор, преди срещата да бъде прекратена заради дъжд .
Григор Димитров.
Димитров започва по превъзходен метод, пробивайки подаването на 54-ия в света още в първия му сервис гейм. Последва затвърждаване на брейка, а в шестия гейм нашият тенисист отрази три точки за връщането на пробива. Българинът затвори откриващата част по удобен метод за 53 минути. В началото на втората двамата играеха равносилен гейм, преди метеорологичните условия да сложат краткотрайно точка на разногласието посред им.

Димитров и Корда довършват мача си незабавно след края на дуела от осминафиналите в женския шампионат сред Тереза Мартинцова и четвъртата в схемата Виктория Азаренка, които би трябвало да започват не преди 19:00 часа българско време. Ако отстрани американеца, Григор ще се изправи против шведа Микаел Имер в спор за място на полуфиналите – дуелът им се чака да стартира не преди 03:00 часа българско време.

Вече е явен един от четвъртфиналите във Вашингтон при мъжете. Британецът Дан Еванс отхвърли третия в схемата и любимец на домакините Тейлър Фриц и ще играе с японеца Йошихито Нишиока, който изненада седмия подложен Карен Хачанов за чист триумф в два сета. Дъждът прекъсна и срещите на Ник Кирьос с Райли Опелка и на Ботик ван де Зандсхулп с Франсис Тиафо. Финалистът на Уимбълдън Кирьос води на Опелка със сет и 2-1 във втория, до момента в който Ван де Зандсхулп и Тиафо ще доиграят при сет на сет. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР