Първата ни ракета Григор Димитров отпадна сензационно още на старта

...
Първата ни ракета Григор Димитров отпадна сензационно още на старта
Коментари Харесай

Григор Димитров отпадна сензационно в Атланта

Първата ни ракета Григор Димитров отпадна сензационно още на старта на шампионата BB&T Atlanta Open.
 Григор за гибелта на Макнамара: Той изигра голяма роля за моето развиване
Най-добрият ни тенисист отстъпи с 5:7, 4:6 пред международния №405 Кевин Кинг и напуща конкуренцията още в първи кръг. Американецът пък реализира най-голямата победа в кариерата си и зарадва публиката в родния си град. Във втори кръг квалификантът ще срещне втория подложен – сънародника си Тейлър Фриц.

Българинът игра с болки в рамото и позволи голям брой непредизвикани неточности и не можеше да разчита на началния си удар. В паузата сред двата сета българинът получи помощ от физиотерапевт на корта, само че и това не му повлия на играта.

28-годишният му противник стигна до общо 23 точки за пробив в дуела и реализира 6 от тях, до момента в който първата ни ракета материализира 3 от 7 благоприятни условия.

На втори сервис Димитров завоюва едвам 24% от точките.

Общо в дуела Димитров позволи осем двойни неточности, които не бяха обезщетени от осемте аса. Българинът беше продънен седем пъти в хода на срещата, като във втория сет взе единствено едно от подаванията си.

Загубата е и четвърта поредна за Димитров, който напуща трети следващ шампионат още на първото ходило след Куинс и " Уимбълдън ". Последният му триумф беше на " Ролан Гарос " (29 май), когато взе две победи и стигна до третия кръг в Париж.

До края на седмицата Григор ще може да си почине и да се приготви за шампионата в Лос Кабос, Мексико, който започва на 29 юли.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР