Първата ни ракета Григор Димитров даде интервю за британското издание

...
Първата ни ракета Григор Димитров даде интервю за британското издание
Коментари Харесай

Гришо: Няма по-глобален спорт от тениса

Първата ни ракета Григор Димитров даде изявление за английското издание на " The Drum ". В него българинът показа, че за него няма по-глобален спорт от тениса. Той добави, че обича да демонстрира неща от живота си на своите почитатели.

„ Работя единствено с марки, които одобрявам и пасват на личността ми. Не мисля, че връзката ми с Häagen-Dazs можеше да е по-естествена и за мен е привилегия да съм част от фамилията “, съобщи международният номер 4.

„ Няма по-глобален спорт от тениса. Състезаваме се по целия свят в продължение на 11 месеца през годината. Миналата година играх в 14 страни на 5 разнообразни континента, което е необикновено “, добави Димитров

„ Любимото ми нещо за обществените мрежи е, че мога непосредствено да споделям с почитателите си. Обичам да им демонстрирам неща от живота ми отвън корта. Мисля, че в днешно време последователите се усещат по-близки до нас и по тази причина това е значимо. Винаги би трябвало да намираш салдото със обществените мрежи, тъй като могат да те разсеят “, приключи българинът.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР