Първата ни ракета даде интервю пред американските медии преди дебютната

...
Първата ни ракета даде интервю пред американските медии преди дебютната
Коментари Харесай

Гришо: Трябва да се съсредоточа върху собствената си игра

Първата ни ракета даде изявление пред американските медии преди дебютната му среща от Мастърс 1000 шампионата в Синсинати. Той съобщи, че в конкуренцията няма изявен любимец, като добави, че би трябвало да се концентрира върху личната си игра. 

" Обичам това място, този шампионат. Харесва ми простотата тук - всичко е подредено. Обичам всичко тук, което предхожда US Open ", сподели Гришо, написа Блиц. 

" Не считам, че има изявен любимец. Иска ми се да се слага в тази позиция. Всички са доста рискови. Освен това има и други топ играчи, които не са високо сложени и може да се изправиш против тях още в началните кръгове. Това е ситуацията - би трябвало да спечелиш тези мачове ", добави първата ни ракета.

" Нужно ми е да виждам мач за мач. Много състезатели се показват мощно през годината, само че аз би трябвало да се съсредоточа върху личната си игра. Това направих предишния сезон. Харесват ми изискванията, тук е доста топло. Това подхожда на играта ми. Ще опитам да се възползвам от това ", приключи хасковлията. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР