Първата награда спечели проектът HUB Ground на студенти от Американския

...
Първата награда спечели проектът HUB Ground на студенти от Американския
Коментари Харесай

Студентският проект HUB Ground спечели Академия за иновации 2019

Първата премия завоюва планът HUB Ground на студенти от Американския университет в Благоевград

© Innovation Starter Проектът HUB Ground на четирима студенти от Американския университет в Благоевград завоюва първо място в Академия за нововъведения 2019 година, проведена от организацията за нововъведения Innovation Starter. В двудневното съревнование с детайли на програмиране, което се организира на 10 и 11 май, участваха 30 тима и студенти от 20 университета.

Голямата премия е сумата от 10 000 лева, както и посещаване на европейските институции в Брюксел. Класираните на второ и трето място също отпътуват за Брюксел. В журито участваха мениджъри, представители на неправителствени организации и университетски институции. На второ място е планът OS Implants на студенти от Медицински университет София, а на трето - The Braves, на последващи в Нов български университет.

Абонирайте се за Капитал Получавате цялостен достъп до всички публикации и целия списък Първо място: Hub Ground

Hub Ground е новаторска онлайн услуга, която свързва работодатели и чиновници, съгласно уменията на търсещите и портофолио от планове, което работодателите имат на пазара. Предлага предложения с най-хубаво възнаграждение и спомагателен тласък през платформата за бъдещите чиновници, които могат да усилят заплатата си с 5% годишен бонус след 6-ия месец, в случай че се задържат на оферираното през Hub Ground работно място.

Второ място: OS Implants

OS Implants предлага напреднал първообраз и план за 3D принтиране на костни импланти. Чрез компютърен томограф се построява виртуален модел на засегнатата кост или контузия на пациента. Така се основава виртуален модел на медицински имплант. Процесът на принтиране е през 3D принтер с утвърден от Европейската здравна организация (ЕМА) полимер, който прилича здравината и параметрите на същинските кости.

Трето място: The Braves

The Braves предлага сладоледа Womenicer, който облекчава признаците " болежка и неспокойствие " при менструален цикъл на дамите. Продуктът е с билков и пробиотичен състав.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР