Първата миска трансджендър, която ще се бори за титлата Мис

...
Първата миска трансджендър, която ще се бори за титлата Мис
Коментари Харесай

Първата трансджендър миска мечтае за деца

Първата миска трансджендър, която ще се бори за купата Мис Вселена, мечтае за деца. Анхела Понсе показа, че майчинството е доста повече от това „ да имаш яйчници “.

27-годишната хубавица е минала през голям брой интервенции досега, само че няма да може да забременее. Това обаче не я отхвърля от фантазията й да стане майка. Тя е безапелационна, че ще си осинови дете.

„ Приютите са цялостни с деца, които чакат да бъдат осиновени. Аз мога да бъда майка като всяка друга “, споделя хубавицата в изявление за испанската национална телевизия.

Понсе не пожела да разяснява дали има другар или ще отглежда детето си сама.

„ Показвам, че транс-жените могат да бъдат каквото си изискат: преподавател, майка, доктор, политик и даже Мис Вселена “, разяснява още тя и посочи, че досега доста трансджендъри не са били допускани на състезания за хубост и е време тя да покаже, че и те имат своя сексапил.

Понсе, която е Мис Вселена – Испания, към този момент е в Тайланд, където на 17 декември ще бъде финалът на влиятелния конкурс за хубост. „ Днес беше доста специфичен ден. Научих доста за историята и културата на красивия Тайланд и бях очарована от кралския замък “, написа тя във Facebook и качи няколко фотоси от прекарването си дружно с девойките от другите страни.

Анхела стартира да се дефинира като жена още на 3-годишна възраст. Когато е на 16, Анхела стартира хормонална терапия след позволение от родителите си, а на 24 години към този момент се подлага на вагинопластика. След като отстраняват мъжкото ѝ достолепие, тя се облича като жена и добива по-голямо самочувствие.

Профилът на транссексуалната миска има над 36 хиляди почитатели от целия свят.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Instagram
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР