Първата мисия до Луната след повече от половин век е

...
Първата мисия до Луната след повече от половин век е
Коментари Харесай

Пенс: Американска жена ще стъпи до 5 години на Луната

Първата задача до Луната след повече от половин век е планувана да се организира през 2028 година

Вицепрезидентът на Съединени американски щати Майк Пенс разгласи във вторник, че Съединени американски щати има намерение да изпрати още веднъж астронавти на Луната до пет години, като се чака жена да е първата, която още веднъж ще стъпи на лунната повърхнина. „ Заявена политика на тази администрация и на Съединените американски щати е са върнат американските астронавти на Луната в идващите пет години ”, съобщи Пенс по време на своя тирада в Алабама.

„ Нека да бъдем ясни, първата жена и идващият мъж на луната и двамата ще бъдат американци, изстреляни от американска земя с американска ракета ”, сподели той.

Първата задача до Луната след повече от половин век е планувана да се организира през 2028 година Програмата срещна съществено закъснение в създаването на новата ракета за лунната задача – SLS, поради което плануваното и първо изстрелване бе отсрочено до 2021 година

В тирада Пенс подлага на критика „ бюрократичната инерция ” и „ парализата посредством разбор ”, които са довели до забавянето в създаването на SLS и прикани за „ нов метод на мислене ” в галактическата организация. Той даже заплаши, че ще употребява частни системи за изстрелване, в случай че НАСА не е подготвена в точния момент.

„ Ако комерсиалните ракети са единствения метод да изпратим американски астронавти до Луната в идващите пет години, тогава няма второ мнение ”, сподели още той.

Наскоро ръководителят на НАСА Джим Бриденстайн съобщи, че без подозрение жена ще е първия човек стъпил на Луната след 1972 година, когато бе осъществена последната задача до нашия сателит./ Нова тв

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР