Първата Мис България - Бранимира Антонова, която се окичва с

...
Първата Мис България - Бранимира Антонова, която се окичва с
Коментари Харесай

Вижте първата Мис България на 67

Първата Мис България - Бранимира Антонова , която се окичва с влиятелната корона през 1967 година, признава, че остарява умерено, разбра HotArena .

На 22 ноември хубавицата, която е някогашна актриса, балерина и правист по образивание, навършва 67 години, само че твърди, че не е вманиачена на тематика възраст и не поставя особени грижи за себе си. 

" Излизам без грим, в никакъв случай не съм употребявала крем, правя подарък козметика на приятелки, не на себе си. Но постоянно си поставям червило. Имам доста малко облекла в дрешника си и нищо не ми липсва! ", безапелационна е Бранимира.

Въпреки, че е пенсионерка, тя продължава да е дейна и от съвсем 4 години развива собствен личен бизнес. Антонова има компания за медийни съвещания, чийто офис е в самия център на София. Тя имала концепция да открие приют за възрастни хора, само че проектите й не сполучили. Към днешна дата една от безконечните наши миски признава, че съвсем не се сеща за прословутия конкурс, който я прави звезда единствено за една нощ. Навремето дори нямала предпочитание да взе участие, само че се съгласила, с цел да " запълни дупка ". Журито обаче единомислещо й връчило наградата, а година по-късно взела короната и на " Мис Фестивал ". 

Голямата й фантазия още тогава била да се снима в киното. Участвала е допълнително от 20 игрални и телевизионни кино лентата , измежду които емблематичните " Мъже в командировка ", " Бягство в Ропотамо ", " Приключенията на Авакум Захов ". Те я вършат още по-желана и за противоположния пол. 

Бранимира има три брака и твърди, че единствено първият от тях -  с митичния предприемач Владимир Грашнов, не е бил неточност. С него се залюбили, когато той одеве бил излязъл от казармата. Заради нея избягал от вкъщи си и се венчали скрито. " Мислеше си, че стартира купонът, а аз му тръснах бебе. Останахме си положителни другари. След 4 години отидохме прегърнати в съда да се разведем. Всички питаха за какво го вършим ", признава Бранимира, написа Ретро
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР