Първата ми повеля като председател на Европейската комисия ще е

...
Първата ми повеля като председател на Европейската комисия ще е
Коментари Харесай

Вебер обеща да ни вкара в Шенген, ако оглави Еврокомисията

" Първата ми заръка като ръководител на Европейската комисия ще е България да получи цялостно участие в Шенген ". Това даде обещание претендентът на ЕНП за правоприемник на Юнкер Манфред Вебер, който беше специфичен посетител на предизборното събитие на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили, събрало 14000 души в столичната зала " Арена Армеец ".

При влизането му дружно с премиера Бойко Борисов всички подвигнаха плакати със слогана на Вебер The power of we ( " Силата на ние " ), а по-късно цялостен състав гайдари излязоха на сцената.

" Здравейте другари, здравей България! ", поздрави на български Манфред Вебер цялостната зала и съобщи, че с помощта на ГЕРБ гласът на България се чува и почита в Европа.

. " Мечтая си за Европа, като континент в който никой от никоя част от Европа да не се постанова да напуща родното си място, с цел да търси работа в чужбина. Равни условия за живот, идентична обществена протекция.

Ние от ЕНП издигаме слогана " Европа на равенството ". Европа е повече от икономическа зона. Европа са полезности. Има огромна разлика в Европа, само че имаме едно нещо общо – във всяко селце, във всеки град има има дребна черква. Ние от ЕНП като християндемократи изповядваме християнски полезности, като обич към близък и ще се движим в тази тенденция ", сподели Вебер в речта си.

Той се обърна с Мария към лидера на листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили Мария Габриел и особено я похвали за работата й като еврокомисар.

" Ако желаете да гласувате за мощна България, мощна Европа, гласувайте с бюлетина №12 ", приключи Вебер под овациите на цялостната зала..
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР