Първата Мастърс надпревара, която е част от US Open сериите,

...
Първата Мастърс надпревара, която е част от US Open сериите,
Коментари Харесай

Програма за неделя: Ясен е началният час на финалния сблъсък в Торонто!

Първата Мастърс конкуренция, която е част от US Open сериите, към този момент е в заключителната си фаза и през днешния ден следва да стане ясна ориста на купата при дамите, а основните настоящи лица във финалната борба ще бъдат поставената под №15 Симона Халеп и международната №24 Беатрис Хадад Мая.

До този миг двете тенисистки са се изправяли една против друга общо три пъти, като в два от случаите победителка е излизала румънката. Друг факт, който накланя везните в нейна изгода, е това, че тя е двукратна шампионка от шампионата в предишното и в същото време има надалеч по-сериозен опит от съперничката си, защото е била част от 17 WTA 1000 финала, до момента в който за бразилката това ще бъде дебютна поява в толкоз напреднал стадий на конкуренция от сходна категория.

Като любимец в конфликта влиза някогашната лидерка в международната класация, само че това надалеч не може да бъде гаранция за триумф, имайки поради, че Хадад Мая показва впечатляваща игра в хода на цялата седмица и даже в профил настоящата №1 Ига Швьонтек по пътя към финала. Предстоящата намира се чака да започва в 20:30 часа българско време, като вие още веднъж ще имате опция да я наблюдавате на някой от линковете в Tennis.bg.

Програмата за неделя в Торонто:

Централен корт (начало 20:30 часа):

1. Беатрис Хадад Мая - Симона Халеп

2. Кори Гоф/Джесика Пегула - Никол Меличар-Мартинес/Елън Перес

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР