Първата любов на актрисата Теодора Духовникова загива в тежка катастрофа

...
Първата любов на актрисата Теодора Духовникова загива в тежка катастрофа
Коментари Харесай

Теодора Духовника в разтърсващ разказ за първата си любов, загинал в катастрофа

Първата обич на актрисата Теодора Духовникова умира в тежка злополука преди години. Тя към момента го обича и му е признателна за всичко, само че може да одобри гибелта му! Това разкри самата Духовникова в предаването " Животът по автентичен случай " с Алекс Сърчаджиева по bTV.

" С Васил бяхме доста сладка двойка. Много се обичахме и разбирахме. Запознахме се в Академията, само че след това взехме решение, че е по-добре да се разделим, тъй като сме доста дребни и нито един от нас не е видял нищо от света. Дори след раздялата останахме в извънредно положителни връзки. Говорихме си с часове по всевъзможни тематики, в това число и за актуалните ни гаджета. ", спомня си Духовникова с лека усмивка на разположение, само че примесена с горест.

За страдание Васил умира в тежка злополука преди години. По това време Духовникова към този момент е със настоящия си мъж Стефан, който я е утешавал, тъй като е била изцяло унищожена. 

" Все още го обичам Васил, постоянно ше го обичам, несъмнено и той мен ме обича още. Винаги ще съм му доста признателна, че беше такова положително момче. Първата обич, първата връзка е доста значима и той ми даде най-хубавото, което може да получи човек. Първата връзка дефинира идващите ти. Ако някой се държи с теб зле и това ти в първата обич, то ти ще започнеш да го проектираш това и върху другите ти връзки. Даже брачният партньор ми, сподели, че му е признателен, тъй като с помощта на него, аз съм станала тази жена, в която той се е влюбил. Помня, когато ми се обадиха да ми кажат, че е умрял в злополука. Аз не повярвах. Казах, че това не е правилно и затворих телефона. Просто имам проблем със гибелта. Трудно ми е да я приема. С течение на годините към този момент се оправям много по-добре, одобрявам, че гибелта е неизбежна. Може би единственото нещо, което е предопределено и неизбежно на този свят. ", завършва изповедта си надарената актриса, която е притежател на Наградата на Българската кино академия за основна женска роля, напомня " България Днес ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР