Първата контрола, която Оле Гунар Солскяер бе предвидил, за да

...
Първата контрола, която Оле Гунар Солскяер бе предвидил, за да
Коментари Харесай

Първата контрола на Ман Юнайтед бе отменена в последния момент

Първата контрола, която Оле Гунар Солскяер бе планувал, с цел да приготви тима си за подновяването на сезона през идната седмица, пропадна в последния вероятен момента. " Червените дяволи " трябваше да срещнат Стоук Сити въз основата в Карингтън. Около 10 часа локално време играчите на двата тима почнали да идват на подготвителния център, с цел да се приготвят за приятелския дуел. Футболистите на Стоук обаче по този начин и не са излязли на терена и малко след 12:00 часа, когато е трябвало да започва дуелът, са напуснали базата.

Според " Манчестър Ивнинг Нюз " инспекцията е била анулирана в последния миг от страна на домакините. Все още обаче не е ясна повода за това. След като контролата не се е състояла, " алените дяволи " са организирали двустранна игра, а която играчите са били разграничени на два обора, които са носели титулярния и аварийния екип на Манчестър Юнайтед.

Селекцията на Оле Гунар Солскяер има тъкмо 10 дни, с цел да се приготви за първия си формален мач след повече от три месеца пауза. Следващия петък Юнайтед гостува на Тотнъм в извънредно значим дуел във връзка с борбата за място в ШЛ.
Manchester United cancel practice match vs Stoke City at Carrington #mufc https://t.co/dQqOHRj03w
— Man United News (@ManUtdMEN) June 9, 2020
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР