Първата кола на Ицо Хазарта била подарък от баща му.

...
Първата кола на Ицо Хазарта била подарък от баща му.
Коментари Харесай

Гонили Ицо Хазарта по АМ Хемус да го бият

Първата кола на Ицо Хазарта била подарък от татко му. Малко преди да навърши 18 години Хазарта получил Трабант с цвят слонова кост, написа Блиц.

" Спомням си имаше един миг, в който Буч седи до мене, само че аз би трябвало да натискам по едно и също време спирачката и съединителя, а той трябваше да натиска газта, с цел да не изгасне колата ", спомня си Ицо за първия си автомобил. Рапърът признава, че колата е била много гадна.

Весела преживелица с трабанта е по какъв начин на една Нова година един юноша бил закъсал с БМВ тройка, а Ицо се опитал да го дръпне. Така обаче се счупили задната ризница и дръжката на багажника. В последна сметка Хазарта продал трабантчето на един арабин от локален ресторант.

Друга автослучка от живота на изпълнителя е когато неговите другари го прекарали, като му купили кола, която била противоположното на това, от което имал потребност.

Хазарта имал и екшън с автомобил. Шлеви, който по това време бе още в групата, си бил взел доста натокан Golf GTI с мощ от над 140 коня. Именно с този Голф Хазарта и компания бягали от едни младежи, които ги подгонили след едно присъединяване, само че аварирали на Хемус.

Първата естествена кола Ицо си купил през 2004. Става дума за Ауди А4. Колата е била автоматик. Оттогава изпълнителят се е влюбил в автоматиците. После Хазарта е взел колата на живота си - Mercedes 124. Заради тази кола на Ицо почнали да му викат не Хазарта, а Ицо 3-те балерини. Ето за какво:



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР