Първата книга, изследваща кое е може би най-известното убийство, шокирало

...
Първата книга, изследваща кое е може би най-известното убийство, шокирало
Коментари Харесай

Книгата „Fatal Exam“ изследва „най-голямата мистерия за убийство“ на Lubbock

Първата книга, изследваща кое е може би най-известното ликвидиране, шокирало общностите на Lubbock и Texas Tech, е издадена, с цел да означи 56-ата годишнина от убийството след десетилетия в развой на основаване.

Във „ Фатален изпит: Разрешаване на най-голямата тайнственост на убийството на Лъбок “ създателите Чък Лейнхарт и Алън Бъртън изследват бруталното ликвидиране на шефа на Texas Tech Сара Алис Морган от студент Бенджамин Лах на 4 декември, 1967 година в научната постройка на Tech. И Лейнхарт, и Бъртън по-късно посещават Техническия университет, където развиват своите проучвателен и журналистически умения и изпитаха продължителното влияние, което убийството към момента има.

Убийството, последвалото следствие и процесът превзеха общностите на Тексас Тех и Лъбок в продължение на години. „ Фатален изпит “ изследва убийството и последствията от него в доста детайлности, цитирайки проучвания от архивите на Avalanche-Journal и голям брой други изявленията и запаси, събрани от Бъртън и Лей...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР