Първата изява на легендарния изпълнител за Лято 2020 ще бъде

...
Първата изява на легендарния изпълнител за Лято 2020 ще бъде
Коментари Харесай

Васил Найденов с бутиков морски концерт - slava.bg

Първата изява на именития реализатор за Лято 2020 ще бъде на 11 август (вторник) в Слънчев бряг. Началният час на събитието е 22ч. Вече за трета година той избира Bedroom beach за своя бутиков акустичен концерт на морския бряг. Шоуто ще е без аналог и по традиция се трансформира в знаково за българската музика.

Миналото лято звездата не сдържа страстите и безусловно се просълзи от неспокойствие на сцената: “Много хора се пробват да бъдат режисьори на живота, само че малко съумяват. Сега ще пея за живота, любовта и още нещо...Защото постоянно се връщам тук....Защото постоянно след спомените търча!

Благодаря Ви Слънчев бряг, по тази причина че ми подарихте любовта си...Искам да чувствам, че съм жив и необходим. „ Певецът към този момент е подготвил своя репертоар, който ще включва с изключение на най-големите му шлагери, песни с нов аранжимент, по този начин и акапелни осъществявания.

Очаква се концертът да продължи над 2 часа и от сцената да прозвучат шлагери като "Сбогом моя обич ", "Огън от обич ", "Казано почтено, всичко ми е наред " и доста други.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР