Първата група от 22 студенти започна своето кариерно развитие с

...
Първата група от 22 студенти започна своето кариерно развитие с
Коментари Харесай

Повече от 70 младежи ще трупат опит в стажантска програма на VIVACOM

Първата група от 22 студенти стартира своето кариерно развиване с лятната стажантска стратегия на VIVACOM. През идващите 3 месеца общо 70 младежи ще придобият професионален опит и на практика умения с помощта на присъединяване си в 16-тото следващо издание на самодейността .

Тази година тя се организира под мотото „ VIVAGAME Открий своето място! “ и ще даде опция на огромна част от тях да получат непрекъсната позиция в компанията след края ѝ. 

Още в първият си работен ден, стажантите минаха през две образования. Едното  цели да ги запознае с корпоративната просвета и етикет на компанията, а второто да надгради и доразвие уменията им за водене на връзка. До края на стажа си, като се изключи че ще работят по действителни планове, те ще преминат и през доста други начинания, които да обогатят знанията и професионалните им умения.

Целта на стажантската стратегия е да открие млади и стимулирани хора, които търсят своето професионално развиване в България и да им покаже, че то е допустимо. Програмата е извънредно сполучлива, като доказателство за това са множеството експерти, които стартират своя кариерен път точно след приключването й, а след това доближават до най-различни експертни и мениджърски позиции.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР