Първата голяма кралска сватба за годината вече е факт. На

...
Първата голяма кралска сватба за годината вече е факт. На
Коментари Харесай

Йорданската принцеса Иман се омъжи в сватбена рокля на Диор. Почерпката бе със 7-етажна торта

Първата огромна кралска женитба за годината към този момент е реалност. На обилна гала принцеса Иман от Йордания се омъжи за Джамил Александър Термиотис. 26-годишната щерка на кралица Рания и крал Абдула II от Йордания сподели своето „ Да “ на 28-годишния финансист в неделя, 12 март.
 

Младата принцеса бе заведена до олтара от своя по-голям брат, принц Хюсеин, който написа в Инстаграм  “Благодарен съм за всички специфични моменти, които споделихме и съм благополучен да видя по какъв начин се омъжваш. Скъпи Иман и Джамил, поисквам ви живот, изпълнен с благословия и благополучие дружно. “

За своя специфичен ден Иман бе избрала страховит изчистен модел сватбена рокля на Диор с дантелени маншети, които кореспондираха по прелестен метод на деколтето на тоалета. Аксесоарите включваха, несъмнено, диамантена тиара, която е била на нейната баба принцеса Муна Ал Хюсеин, майка на крал Абдула, както и дълъг воал, който бе отрупан с цветя. Младоженецът от своя страна беше облечен с костюм от три елементи и вратовръзка.

Любопитен подробност от тържеството бе и голямата 7-етажна торта.

 

Първите пожелания и публични фотоси от сватбения ден бяха споделени от майката на булката – небезизвестната кралица Рания. „ Иман, апелирам се този нов епизод в твоя живот да ти донесе толкоз наслада, обич и смях, колкото ти си ни поднасяла през годините. Поздравления за булката и младоженеца “, написа 52-годишната кралица в Инстаграм. Текстът бе съпроводен от снимки от приказната кралска женитба.

 

Макар всички погледи да бяха ориентирани към булката, Рания, чийто фешън изяви постоянно са следени изкъсо от пресата, също направи огромно усещане с избора си на тоалет. Майката на младоженката също се бе спряла на Диор. Моделът е дълъг и разкроен, с плисета, както по дължината, по този начин и на ръкавите, а цветът – празнично шампанско.
 
Празненството се случва единствено седмица, откакто кралският двор заяви обществено датата на сватбата., споделяйки публична фотография на годежа на младата двойка, който пък от своя страна беше оповестен през юли 2022 година

По-рано през седмицата кралица Рания ни направи съпричастни с подготовката за сватбата, която включва и така наречен хена празненство.

 

2023 година се оказва специфична за кралското семейство в Йордания, тъй като и братът на Иман, принц Хюсейн е благоприятен и ще се ожени на 1 юни.
 
Източник: Ladyzone.bg

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !       
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР