Първата ERP магистратура в България бе създадена от специалисти по

...
Първата ERP магистратура в България бе създадена от специалисти по
Коментари Харесай

Иновативна софтуерна компания се включва в първата ERP магистратура в България


Първата ERP магистратура в България бе основана от експерти по бизнес, стопанска система и осведомителни технологии, за да се образоват по този начин нужните бизнес консултанти, от които сферата на бизнес софтуера ще се нуждае от ден на ден през идващите години. Това са експерти с знания както в областта на стопанската система, по този начин и в ИТ бранша, само че от тях не се изисква да програмират, а да схващат процеса на работа на комплицираните и обемни бизнес софтуери, посредством които фирмите дейно да ръководят ресурсите си.

Като гост-лектори на магистратурата ще се причислят експерти от новаторската софтуерна компания NearSoft, която е първата и единствена компания на българския пазар, предлагаща лични системи за оперативно ръководство на производството (МОМ/MES) – МОМ4. Пред студентите от магистратурата по „ Бизнес разбор и ERP решения “ те ще опишат повече за новите стандарти в тази област, като БДС EN 62264 - „ Интегриране на система за ръководство на дружество “ и ISO/IEC 22400 – „ Key performance indicators (KPIs) for manufacturing operations management “. NearSoft ще споделят и своя на практика опит от внедряване на този вид системи, които разрешават взимане на по-бързи, по-добри и по-мотивирани управнически решения, чрез повече индустриална информация в действително време. Системите от клас МОМ4 усъвършенстват работата на ERP, чрез детайлно обмисляне с ограничавания, акуратен надзор и доклад на осъществените индустриални действия, надзор на престоите и елиминиране на загубите. Специалистите от българската компания NearSoft ще споделят и дългогодишния си опит от сполучливо внедрени решения за кленти от Европа, Съединени американски щати и Азия – Thyssen Krupp, Arcelor Mittal, Nippon Steel, Holcim, Viohalco и други.

Магистърската стратегия по „ Бизнес разбор и ERP решения “ е единствената профилирана стратегия в Европа, която предлага образование и преглежда най-популярните ERP платформи и решения от висок клас. Сред преподавателите в ERP магистратурата са представители на някои от най-успешните компании в бранша в България, както и консултанти от водещи интернационалните компании, които ще срещнат студентите с най-новото от все по-бързо набиращата скорост цифрова промяна на бизнеса. Програмата се реализира взаимно с Висше учебно заведение по обезпечаване и финанси (ВУЗФ), което има дългогодишна традиция за подготовка на висококвалифицирани фрагменти за българския и международен пазар. Частната просветителна институция реализира част от образователно-квалификационните степени взаимно с университета в Шефилд и в партньорство с Института за бизнесмени на Сиско, Българската мрежа, Saatchi & Saatchi като има и интернационална акредитация от Британската акредитационна комисия за качеството на образователния развой, преподавателския състав и материалната база.

Повече за магистърска стратегия „ Бизнес разбор и ERP решения “:

Магистратурата по „ Бизнес разбор и ERP решения “ включва образование по някои от най-перспективните сфери на бизнес софтуера като системите от клас ERP, CRM, BPM (Business Process Management), бизнес анализите и ръководството на огромни масиви от данни, обединените връзки (unified communications), мобилните приложения, Internet of Things (Интернет на нещата) и други. Студентите имат опция да се срещнат с най-популярните системи за ръководство на бизнеса, основани от български и задгранични разработчици. В образователния пран са наранени също и други значими научни сфери като счетоводство и финанси, стопанска система и други. Лектори са представители на някои от най-успешните български компании от бранша – ERP.BG, Балкан Сървисис, Тим ВИЖЪН, консултанти от водещи интернационалните ERP компании, както и одобрени преподаватели от Висше учебно заведение по обезпечаване и финанси (ВУЗФ). Студентите, които демонстрират положителни резултати по време на образованието получават опция за стаж, както и за работа в сектора.

Сайт на магистърската стратегия „ Бизнес разбор и ERP решения “:http://vuzf.erpacademy.bg/

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР