Първата дама Олена Зеленска призова света, и в частност САЩ,

...
Първата дама Олена Зеленска призова света, и в частност САЩ,
Коментари Харесай

Олена Зеленска: Не трябва да свикваме с войната срещу Украйна, иначе тя никога няма да свърши

Първата дама Олена Зеленска прикани света, и в частност Съединени американски щати, да не привикват с войната на Русия против Украйна, тъй като в случай че това се случи, войната в никакъв случай няма да свърши. Това съобщи брачната половинка на президента в изявление за американския ефирен канал ABC, което даде в Киев.

Разговорът беше пресечен за 40 минути от въздушна тревога - този епизод видяха и американските фенове.

„ Наистина желая целият свят, а и американците да не привикват с тази война. Да, надалеч е от вас, трае дълго и може да се уморите от нея, само че апелирам, не свиквайте с нея, тъй като в случай че всички свикнат тази война в никакъв случай няма да свърши.Не свиквай с болката.И като започнеш да си мислиш че може да има някаква причина за тази война значи си в зоната на съветската агитация. Внимавайте, чуйте истината “, сподели тя.

Олена Зеленска също по този начин акцентира, че Украйна не е подготвена да се откаже от своите територии в подмяна на „ мир “, както допускат някои съветски и международни политици: „ Ние не сме подготвени да се откажем от нашите територии. Не можете да загубите територията си и бъдете спокойни в бъдеще. Агресорът няма да спре на част от нашата територия, няма да спрат, до момента в който не ни унищожат. Така че нямаме избор - би трябвало да се борим за нашата самостоятелност. "

Първата дама е уверена, че украинците ще устоят на тази война. Но през днешния ден нашите жители претърпяват ужасни нещастия.

„ Има деца, които са видели по какъв начин родителите им са били убити. Тук, в региона на Киев, да вземем за пример, има момчета, които са видели убита майка си и е трябвало сами да я погребат “, сподели тя.

Според брачната половинка на президента съветските бойци прибягват до заличаване и принуждение, тъй като задачата на Русия е „ да унищожи всичко, което ни прави украинци и ни отличава от тях “.

Първата дама приказва и за Националната стратегия за психическа помощ на потърпевши от войни, която започва по нейна самодейност.

„ Големият проблем е, че украинците не са привикнали да се съветват с психолог, тъй че имаме потребност от огромна информационна акция “, сподели тя.

Освен това Олена Зеленска означи огромната роля на украинските дами в тази война, всяка от които прави всичко допустимо за успеха: „ Винаги съм била уверена, че украинките са най-хубавите. И най-сетне светът ще види лицето на украинка. "
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР