Първата дама на САЩ заяви, че не винаги е съгласна

...
Първата дама на САЩ заяви, че не винаги е съгласна
Коментари Харесай

Първата дама на САЩ издаде как Доналд Тръмп взима решения

Първата дама на Съединени американски щати съобщи, че не постоянно е съгласна с тона на брачна половинка си. Мелания Тръмп постоянно давала препоръки на президента, само че в последна сметка той самичък взимал решенията си.

" Иска ми се да имам повече време да виждам вести, само че съм доста заета с работата си. Въпреки това, знам тъкмо какво се случва, проследявам и давам персонални препоръки на брачна половинка си. Понякога ме слуша, от време на време не. Понякога се вслушва в препоръките ми, че би трябвало да промени тона си. В последна сметка, взема решенията си самичък. Той знае чудесно какви са следствията, само че е задоволително зрял, и е войник, който се бори за американския народ всеки ден ", споделя Мелания пред Fox News. 



Първата дама разкри, че е уверена в успеха на брачна половинка си и при последващи президентски избори. 

" Познавам го и знам по какъв начин може да откри контакт с хората ", твърди тя. 

Мелания показа и кой е бил най-трудният миг за нея, откакто стана първа дама на Америка. 

" Мисля, че опортюнистите, които употребяват моето име или това на фамилията ми, с цел да се промотират и разпространяват - от комици до публицисти, писатели, историци... Това е доста неверно, само че те доста обичат да се концентрират върху клюки ", оплака се Мелания. 



Попитана дали мненията към брачна половинка й я афектират по някакъв, тя отговори, че не я боли. 

" Проблемът е в това, че те пишат история, която не е вярна. Подготвена съм за критиците и думите им, само че върша единствено и само това, което считам, че е вярно за страната и хората. За това желая да остана вярна на себе си и да чувам себе си. Правя единствено това, което би трябвало, с цел да пребивавам пълноценно живота си всеки ден ", добавя Мелания Тръмп.

Превод: Блиц

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР