Първата дама на САЩ продължи да очарова с подобаващо присъствие

...
Първата дама на САЩ продължи да очарова с подобаващо присъствие
Коментари Харесай

Делова през деня и величествена за вечерта: още модни приключения на Мелания Тръмп във Великобритания

Първата дама на Съединени американски щати продължи да очарова с уместно наличие и по време на втория ден от визитата на Острова.

Във вторник вечер Мелания и Доналд Тръмп бяха домакини на вечеря в Уинфилд Хаус – резиденцията на Посланика на Съединени американски щати, при който са отседнали по време на престоя си във Англия.

Вижте още фотоси от ден 2 на Мелания във Англия тук >>>

49-годишната първа дама на Америка носеше дълга алена рокля, направена от обичаната дизайнерка на Меган Маркъл – Клеър Уайт Келър за Givenchy. Горната част на творението включва бродерия с мъниста и ръкави като мантия.

 Мелания Тръмп Getty

Към американската двойка се причислиха принц Чарлз и херцогинята на Корнуол – Камила , които участваха на вечерята като представители на кралицата. Съпругата на принца също беше избрала дълга вечерна рокля, само че в бяло.

По-рано през вчерашния ден президентът и първата дама на Съединени американски щати посетиха и Даунинг стрийт 10 – резиденцията на английския министър-председател. За срещата с Тереза Мей и нейния брачен партньор Филип Мелания беше избрала рокля вид палто в цвят камила, съчетана с аксесоари в черно – колан, чанта и обувки с висок ток Manolo Blahnik .

 Мелания Тръмп Getty

Вижте още фотоси на Мелания от вчерашния ден ТУК >>>

В понеделник Мелания очарова и през първия си ден от визитата си във Англия. Припомнете си по какъв начин изглеждаше тя при срещата си с кралицата ТУК >>> и по време на вечерния прием в Бъкингам ТУК >>>.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР