Първата дама на САЩ Мелания Тръмп обмисляла възможността да напише

...
Първата дама на САЩ Мелания Тръмп обмисляла възможността да напише
Коментари Харесай

Мелания Тръмп може да напише книга за пребиваването си в Белия дом

Първата дама на Съединени американски щати Мелания Тръмп обмисляла опцията да напише и разгласява книга за пребиваването си в Белия дом. За това оповестява американский интернет портала Page Six, приложението за всемирски вести на вестник New York Post.

По информация от негови източници, Мелания Тръмп е провела към този момент редица срещи, на които е обсуждана тази опция. С кого обаче, не се прецизира. "Казвали са ми, че нейният брачен партньор (президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп) я насърчавал за това ", разяснява източникът. По негови думи, първата дама на Съединени американски щати "няма да си тръгне по този начин безшумно, както някои си мислят ".

В материала се загатва, че брачната половинка на настоящия държавен глава може да получи доста пари за обявата на тази книга. Както отбелязва източникът, това е "възможност за нея да проработи лични пари ".

От интернет портала означават, че публикуването на записките на първата дама могат да провокират необикновен интерес, поради обстоятелството, че по-рано някогашният старши консултант Стефан Уинстън-Уолкоф също разгласява книга за пребиваването си в коридорите на властта. В нея, в частност, се твърдеше, че първата дама на Съединени американски щати е употребила за служебни цели своя персонална е-поща с опция за кодиране на известия.

През октомври Министерство на правораздаването на Съединени американски щати упрекна Уинстън-Уолкоф в нарушаване на съглашението за неразглаяване на конфиденциална информация.

Книга написа и Мишел Обама

През ноември 2018 година Мишел Обама, брачната половинка на някогашния американски президент Барак Обама, показа мемоарната си книга "Да станеш " в тв предаването на Опра Уинфри. Тя показва спомените на първата дама и забавни и любопитни обстоятелства от живота й с Барак Обама и в Белия дом.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР