Първата дама на САЩ Мелания Тръмп заяви в телевизионно интервю,

...
Първата дама на САЩ Мелания Тръмп заяви в телевизионно интервю,
Коментари Харесай

Мелания Тръмп заяви, че е най-тормозеният човек на света

Първата дама на Съединени американски щати Мелания Тръмп съобщи в телевизионно изявление, че може би е "най-тормозеният човек " на света, съдейки по това какво приказват хората за нея, съобщи Асошиейтед прес.

Реакцията ѝ е по отношение на поддръжката ѝ за акцията "Бъди най-хубавият " (BeBest), ориентирана против издевателството в интернет.

"Бих могла да кажа, че аз съм най-тормозеният човек на света ", сподели Мелания Тръмп в излъчено изявление за предаването "Добро утро, Америка " (Good Morning America).

Мелания уточни, че акцията ѝ е ориентирана най-много към обществените мрежи и държанието в интернет частично поради това, което хората споделят за нея. "Имаме потребност да образоваме децата си по какъв начин да показват своите страсти в публичното пространство, с цел да може когато пораснат, да знаят по какъв начин да се оправят с тези неща ", сподели тя.

Първата дама съобщи също, че има хора в Белия дом, на които тя и президентът не могат да имат доверие. Тя не назова имена, само че сподели, че е уведомила брачна половинка си за тях.

"Някои от тях към този момент не работят в Белия дом ", уточни Мелания.

Във вчерашно изявление за предаването "Фокс и другари " (Fox and Friends) президентът Доналд Тръмп бе запитан за какво хора, на които той и брачната половинка му нямат доверие, към момента работят в държавното управление. "Не познавах хората във Вашингтон, а в този момент ги познавам всичките. Познавам някои, с които ми се ще да не се бях запознавал ", продължи Тръмп.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР