Първата дама на САЩ Мелания Тръмп всячески се опитва да

...
Първата дама на САЩ Мелания Тръмп всячески се опитва да
Коментари Харесай

Шок! Ето как и защо се подиграват на Мелания Тръмп ВИДЕО

Първата дама на Съединени американски щати Мелания Тръмп по всякакъв начин се пробва да унищожи облика си на безгласна и подчинена хубавица, която е до брачна половинка си ей по този начин, за лукс. Медийните й изяви стават все по-чести, само че продължаваме да съдим за нея най-вече по външния й тип. Затова и всяка смяна в него се трансформира в вест, написа начин на живот.

Откакто я помним, Мелания е все с русо в косите. Но в случай че до преди дни то бе много по-незабележимо на фона на преобладаващото кестеняво, при последното си телевизионно изявление госпожа Тръмп показва смяна в стила със клатушкане към все по-светлата гама, на крачка от превръщането й в перхидролена кукла.

А потребителите в обществените мрежи единствено чакат комфортен мотив, с цел да захапят и да дъвчат дълго името на Мелания. И ето им следващият, написа E!Online.

Според едни шеговити мнения, тя май си е поиграла с боята за коса на президента, тъй като двамата сега са с много подобен цвят. Но, да си признаем, на Доналд май по му отива.

Други пък заключиха, че Мелания май желае да наподобява на Иванка Тръмп, която също е русокоска от много време. Но и този опит не е изключително успешен. Има несъмнено и крайности - че русото е просто свършек на цялостния подправен образ на Първата дама - изкуствени зъби, изкуствени гърди, неестествен загар, изкуствено лице...

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР