Първата дама на САЩ Мелания Тръмп продължава да бъде мистерия.

...
Първата дама на САЩ Мелания Тръмп продължава да бъде мистерия.
Коментари Харесай

Тихата война между Мелания Тръмп и Мишел Обама

Първата дама на Съединени американски щати Мелания Тръмп продължава да бъде тайнственост. Първоначално по-скоро безмълвна и в сянката на брачна половинка си, само че и все по-директна и разговорлива - напоследък. Така започваме да научаваме доста забавни детайлности към нея. И стартира малко по малко да ни замирисва на скандал.

Този път в основата му не е дънково яке с провокативен надпис или самопризнание за брака й с Доналд. Оказва се, че Мелания и доскорошното Първа дама Мишел Обама по никакъв начин не се харесват. Е, в случай че не друго, най-малко възприятията им са взаимни.

 Снимка 352192

Източник: GettyImages

Преди броени дни излезе новата книга на госпожа Обама . В записките си тя визира редица тематики, а ние ще подчертаваме върху връзките с госпожа Тръмп. Или по-скоро неналичието на такива.

Студената война сред двете стартира още със спечелването на изборите от Доналд Тръмп. Както традицията повелява, семейство Обама предадоха мандата на семейство Тръмп при започване на 2017 година А предшествениците на актуалното Първо семейство не съумяха да скрият недоволството си от новия избор на американците.

 Денят на инагурацията на Тръмп

Източник: GettyImages

Денят на инагурацията на Тръмп

Мишел Обама споделя, че даже не си е правила труда да се усмихва принудително по време на инагурацията. Сподели също по този начин, че с актуалната Първа дама нямат никакъв контакт.

Прието е да се желае препоръки по оцеляване на тази позиция от предшествениците ти. Но очевидно Мелания Тръмп няма потребност някой да й споделя по какъв начин да се държи, по какъв начин да се облича и какво да приказва . Още повече това да е Мишел Обама, написа Bussiness Insider.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР