Първата дама на САЩ Мелания Тръмп отново успя да шашне

...
Първата дама на САЩ Мелания Тръмп отново успя да шашне
Коментари Харесай

Падна най-голямата тайна на Мелания! Идеалния си вид Лейди Съвършенство дължи на...

Първата дама на Съединени американски щати Мелания Тръмп още веднъж съумя да шашне всички с съвършена визия и замайващ външен тип. С идеално подбраните си тоалети брачната половинка на американския президент съумя да впечатли даже английската кралица Елизабет II.

При идването си в Бъкингамския замък Мелания прикова погледите с бял тоалет на "Долче и Габана " . С него тя по самобитен метод отдаде респект на починалата принцеса Даяна. Именно бялото и морскосиньото бяха една от обичаните цветови комбинации на принцесата на народа.

Мелания Тръмп още веднъж показва класа и плени японския император с... (СНИМКИ)

На приема, който кралицата устрои в чест на американските си посетители, Мелания Тръмп се появи в дълга права рокля, която наблягаше всяка извивка от съвършеното й тяло.

12 извънредно редки СНИМКИ, на които сред Доналд Тръмп и Мелания бушува безумна пристрастеност

И до момента в който целият свят въздиша по съвършените й форми, публицистите от The Sun взеха решение да разкрият тайните, на които брачната половинка на американския президент дължи идеалната си осанка. Как Лейди Съвършенство е постигнала резултатът, на който завиждат хиляди дами, четете в jenata.blitz.bg .
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР