Първата дама на САЩ Мелания Тръмп отдаде почит на световноизвестния

...
Първата дама на САЩ Мелания Тръмп отдаде почит на световноизвестния
Коментари Харесай

Мелания тъжи за Лагерфелд: Ще ни липсваш, Карл

Първата дама на Съединени американски щати Мелания Тръмп отдаде респект на световноизвестния дизайнер Карл Лагерфелд, умрял през днешния ден на 85 години, съобщи Франс прес, представен от дир.бг.

" Днес светът изгуби един креативен талант ", написа в Туитър Мелания Тръмп, която е някогашна манекенка и почитателка на модата. В посланието й имаше и схема на Карл Лагерфелд на костюм, предопределен за нея. Първата дама постна и фотография на същия тоалет, който носеше по време на формалната аудиенция на израелския министър председател Бенямин Нетаняху във Вашингтон през февруари 2017 година

" Ще ни липсваш, Карл! ", написа Мелания в нов Туит, допълнен с друга фотография, на която тя театралничи с Лагерфелд.

Първата дама не един път е носила тоалети на Шанел, откогато Доналд Тръмп пристигна на власт. Тя избра точно блестяща рокля без ръкави на Шанел за първата публична вечеря, дадена през април 2018 година в чест на френския президент Еманюел Макрон.

След встъпването в служба на Тръмп, Мелания показва ясно желание към европейските фешън къщи в ущърб на американските и по този начин скъса с една дълга традиция.

Причината за гибелта на световноизвестния фешън дизайнер е рак на панкреаса, заяви френското списание " Пюблик ".

" Светът на модата скърби, Карл Лагерфелд по неотложност беше признат във Френско-американската болница в Ньой сюр Сен наоколо до Париж в понеделник. По-късно той умря от рак на панкреаса на 85-годишна възраст ", се споделя в известие на списанието.

Лагерфелд в продължение на 36 години беше живописен шеф на френската фешън къща " Шанел ". Както акцентира милиардерът Бернар Арно, притежател на концерна LVMH, към който принадлежат марките " Шанел " и " Фенди ", " светът на модата и културата изгуби креативен талант, който способства за превръщането на Париж в международна столица на модата. "

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР