Първата дама на САЩ Мелания Тръмп няма да придружи съпруга

...
Първата дама на САЩ Мелания Тръмп няма да придружи съпруга
Коментари Харесай

Мелания изненадващо се отказа да ходи в Давос, може би заради секс скандал с Тръмп

Първата дама на Съединени американски щати Мелания Тръмп няма да придружи брачна половинка си на Световния стопански конгрес в Давос, който стартира през днешния ден (23 януари). Решението е изненадващо и породи спекулации в американските медии, свързани с избухнал неотдавна секс скандал към президента.

Преди дни бе разкрито, че през 2006 година Доналд Тръмп е имал полови контакти с порнозвездата Сторми Даниел, а по-късно негов юрист ѝ е платил 130 000 $, с цел да си мълчи. Информацията стана ясна, след публикуването на имейли на въпросния юрист. Екипът на Тръмп и самият президент отхвърлиха всичко, въпреки множеството медии да настояват, че имейлите са достоверни. Самата порнозвезда също даде изявленията, в които удостоверява случилото се.

През 2006 година Тръмп към този момент бе женен от една година за Мелания, която е негова трета брачна половинка. Затова и сега се счита, че отсъствието на Първата дама в последните дни е обвързвано точно с разкритията.

От Белия дом изясняват отсъствието ѝ в Давос с " логистични проблеми и смяна в проектите ", оповестява CNN. В същото време обаче Мелания не е участвала и на две публични вечери , на които се е предполагало, че ще бъде със брачна половинка си през предходните дни.

На 20 януари тя е разгласила в формалния си профил в Twitter фотография по случай годишнината от стъпването на Тръмп в служба, като е написала, че това е било " година, изпълнена с доста чудесни моменти ". Прави усещане обаче, че фотографията не е със брачна половинка ѝ.

This has been a year filled with many wonderful moments. I’ve enjoyed the people I’ve been lucky enough to meet throughout our great country & the world!
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР