Първата дама на САЩ Мелания Тръмп мрази да вижда деца,

...
Първата дама на САЩ Мелания Тръмп мрази да вижда деца,
Коментари Харесай

Тръмп намеси и Мелания в имиграционната политика на САЩ

Първата дама на Съединени американски щати Мелания Тръмп ненавижда да вижда деца, разграничени от родителите им без документи и прикани двупартийния конгрес да реформира законите за имиграцията, съобщи говорителката на Белия дом Стефани Гришъм пред Си Ен Ен.

Администрацията на Тръмп разгласи в петък, че при новата й политика на нулева приемливост на границата с Мексико 2000 деца са били разграничени от родителите си, арестувани за незаконно влизане в Съединени американски щати от средата на април насам, предава Франс прес.

Президентът Доналд Тръмп внезапно втвърди политиката към мигрантите. Демократите отхвърлят гневно ограниченията, даже Републиканската партия е раздвоена.

Думите на Мелания, тя самата имигрантка, са в поддръжка на брачна половинка й, само че могат да се одобряват и по различен метод. „ Тя мисли, че страната би трябвало да съблюдава законите, само че и че би трябвало да се ръководи със сърце “, цитира Гришъм.

" Никой не обича да вижда бебета, изтръгнати от ръцете на майките им, разяснява и една от околните съветнички на президента Кейлиан Конуей пред Ен Би Си.

Тръмп упреква демократите, че носят отговорността за обстановката, тъй като не поддържат имиграционната му политика.

Процесът на разлъка на фамилии се форсира внезапно от началото на май, откакто министърът на правораздаването Джеф Сешънс подреди всички мигранти, влизащи незаконно през границата, да бъдат арестувани, без значение дали с тях са децата им. Децата обаче не могат да бъдат пращани в пандиза, където са околните им и по този начин се стига до разделите.

Републиканци са разколебани, само че в последна сметка ще внесат идната седмица две законодателни оферти: едното, удовлетворяващо хардлайнерите, а другото – по-умерено, само че включващо настояването на Тръмп за финансиране на стена по границата с Мексико на стойност 25 милиарда $. Вторият план планува децата на незаконните имигранти, арестувани на границата, да не бъдат разделяни от родителите си, оповестиха източници от Републиканската партия.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР